RSS
archiv revue
Blanka Hošková: Voňavé nadělení
Voňavé (na)dělení je v pořadí pátou knihou české autorky Blanky Hoškové. Ústřední zápletka příběhu se točí okolo složitého období hledání nového zaměstnání. A že to obvykle není zrovna procházka růžovou zahradou, pocítila někdy na vlastní kůži většina z nás.
Beseda s Ivankou Devátou
Na knižním veletrhu v Praze jste se mohli setkat s Ivankou Devátou, která hovořila o svém životě, knihách a hereckých výkonech. Paní Devátá bude mít brzy 80 let a srší stále skvělým humorem a životním elánem.
Domácí kuchařka, se kterou si vaření jistě užijete
Nakladatelství Fortuna Libri chystá na září knihu, která na vás dýchne kulinářskou minulostí. Je to nejslavnější kuchařka české historie - Domácí kuchařka Magdaleny Dobromily Rettigové, která přináší 1 112 receptů.
Videoreportáž z KNIHCENTRUM.cz stage v rámci mezinárodního fóra MELTINGPOT
Pro ty z vás, kteří jste neměli příležitost zavítat na Colours of Ostrava a navštívit v rámci mezinárodního fóra MELTINGPOT naši KNIHCENTRUM.cz stage, máme několik krátkých videoreportáží.
Dvůr trnů a růží
Dvůr trnů a růží je nový příběh i série pro všechny, komu se líbil Skleněný trůn od Sarah J. Maas. Pojďte se vrátit do pohádky, která je svůdnou kombinací Krásky a zvířete s napínavými příběhy z kraje elfů a víl.
Harper Lee: Postav hlídku
Kniha Postav hlídku vypráví příběh o šestadvacetileté Janě Luise Finchové, dívce přezdívané Čipera, kterou mnozí čtenáři znají již z knihy Jako zabít ptáčka, jehož příběh se odehrával přesně před dvaceti lety.
Peter Tremayne: Vykoupení krví
Vykoupení krví je brilantní historická detektivka, ve které v roli Velkého detektiva exceluje sestra Fidelma. Její případy jsou silně návykové čtení, a pokud si přečtete jeden román, budete se okamžitě shánět po dalších. Fidelma oslňuje dedukcemi jako Sherlock Holmes, sarkastická je jako Nero Wolfe a znalosti práva by jí mohl závidět i Perry Mason.
Dohoda s láskou
Dohoda s láskou, to je další román plný romantiky i humoru s podpisem R. L. Mathewsonová s podtitulem: Když pan Božský hledá slečnu Dokonalou. Ale mohl by mít i jiný podtitul, například: Ti dva se hledali tak dlouho, až se našli…
Krejčí pokřtil knížku EURO 2016 a čeká na číslo 23
Poslední večeři s rodinou, společně s přítelkyní Kristýnou, před odletem do Boloni si dal záložník Ladislav Krejčí ve středu v oblíbené pražské restauraci Botanic a stihl i pokřtít knížku EURO 2016.
BARRANDOV NEZAPOMENUTELNÍ MILOŠ FORMAN
Novou knihu z edice BARRANODV NEZAPOMENUTELNÍ MILOŠ FORMAN, která byla vydána při příležitosti 51. Mezinárodního festivalu v Karlových Varech...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!