RSS
archiv revue
Suvereno: Naplno si užívám mystické životní dobrodružství
Slovenský zpěvák Suvereno (vlastním jménem Lukáš Lacko), který žil bouřlivým životem a několikrát si sáhl až na dno, prošel změnou. Co za ní stojí, přibližuje ve své knize Proměna.
David Michie: Všechny své knihy píšu od srdce
David Michie je australský spisovatel, autor řady mezinárodních bestsellerů, mimo jiné knih Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda, Buddhismus pro zaneprázdněné a celosvětově úspěšné románové série Dalajlamova kočka.
Soutěž o 5 vstupenek na KNIŽNÍ TRHY 2016 NA HRADĚ HELFŠTÝN
Knižní trhy, které se konají 28. 5. – 29. 5. 2016, lákají na hrad Helfštýn, který se nachází v Týně nad Bečvou. Proto jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky právě na tuto událost.
UKONČENO - Dárek ke každému nákupu v květnu na www.KNIHCENTRUM.cz
Na měsíc květen jsme pro všechny zákazníky www.KNIHCENTRUM.cz připravili speciální akci s hračkářstvím Sparkys.
Trpaslíci
Pro každého, kdo má rád fantasy a epické příběhy, budou Trpaslíci Markuse Heitze dobrá volba.
Porodní bába z harému
Porodní bába z harému je vzrušující historická romance plná ruchu, děje, dobové atmosféry a nezapomenutelných postav jako dvorní eunuch, sultánovy konkubíny, vypočítavá sultánova tchýně a velmi tajemná kráska z Benátek, která způsobí hodně poprasku a potíží, jen co se objeví na scéně.
Zajímavosti ze života slavných a neznámých
Spisovatel a historik Giles Milton se rozhodl pohlédnout na dějiny trochu jinou formou a zpracovat příběhy hrdinů i padouchů s ohledem na zajímavosti jejich života.
Jordi Llobregat: Vesaliovo tajemství
Brutální vraždy mladých dívek, mladý vědec, který se po několika letech vrací pohřbít svého otce a Barcelona. Tyto tři prvky se navzájem propojují v příběhu Vesaliovo tajemství.
David Mitchell: Hybatelé
Knihu Hybatelé doporučuji všem fanouškům Davida Mitchella, ale také příznivcům kvalitní literatury, kteří nejsou liní přemýšlet a nechají se rádi překvapit neotřelou formou románu nové doby.
Olga Krumlovská: Setkání s tajemnem
V březnu se v Domě knihy konala beseda a autogramiáda známé astroložky, spisovatelky a novinářky PhDr. Olgy Krumlovské, která je autorkou řady knih s tématikou ezoteriky, lidového léčitelství a tajemných jevů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!