RSS
archiv revue
Český bestseller za rok 2015 bude vyhlášen 13. května v rámci veletrhu Svět knihy 2016
Letos opět bude společnost KNIHCENTRUM.CZ s.r.o. provozující síť knihkupectví a internetový obchod KNIHCENTRUM.cz předávat ocenění nakladatelům a autorům nejprodávanějších knižních titulů vydaných v roce 2015.
Dědička ohně
Dědička ohně začíná a Celeana je v cizí zemi, opilá a považují ji za tulačku. Je oslovena faeským bojovníkem Rowanem a cestuje spolu s ním do království, kde se mají setkat s jeho tetou Maeve.
Ondřej Holinka: Kuchařka pro supertátu
V březnu proběhla v Domě knihy Knihcentrum Ostrava beseda a autogramiáda Ondřeje Holinky, autora kuchařky plné nadupaných receptů prověřených opravdovým tátou a kopou mlsných malých pus.
Stephanie Lehmannová: Butik na Astor Place
Dvě ženy, dva osudy… Dva příběhy o ženské síle a trnité cestě za splněním vlastních snů…
Soutěž o 3 denní pobyt pro 2 osoby v hotelu Kempa
Vyhlašujeme soutěž o 3 denní pobyt pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí a celodenním vstupem do wellness centra v hotelu Kempa.
Richard Sklář: Anděl smrti
Pokud máte rádi detektivky či thrillery, určitě nebudete zklamaní z knihy Anděl smrti.
Stephen King: Temná věž - Pistolník
Pistolník Stephena Kinga - kombinace westernu, horroru a fantasy...
J. Lynn: Tajemné touhy
Román Tajemné touhy doporučujeme milovníkům romantických příběhů a fantastických bytostí.
Připravena zemřít
Pescoliová a Alvarez jsou zpět už popáté v thrilleru s názvem Připravena zemřít od Lisy Jackson.
Soutěž o 3 knihy Ve službách zla
Třetí případ Cormorana Strika z pera J. K. Rowlingové alias Roberta Galbraitha míří na pulty knihkupectví. KNIHCENTRUM.cz vyhlašuje soutěž o 3 výtisky knihy Ve službách zla.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Do Ostravy a Prahy se v těchto dnech sjíždí hokejové týmy z celého světa, jejichž přáním je jediné – umístit se na stupni vítězů a odvézt si z Mistrovství světa v hokeji 2024 některý z kovů.
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více