Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Co prozradila Sylva Lauerová na besedě a autogramiádě knihy Sexy strategie
Rozhovor se spisovatelkou a básnířkou Sylvou Lauerovou proběhl při příležitosti besedy spojené s autogramiádou v Domě knihy Knihcentrum Ostrava. Beseda se týkala zejména knihy Sexy strategie, která odkrývá i ta nejtajnější zákoutí ženského světa.
Noah Charney: Umění falzifikace
Každý to asi zná – ten pocit, že zakrňujete, když si neopakujete, co jste se učili ve škole. A možná to byla hnací síla, která mě vedla k přečtení knihy Umění falzifikace.
Andrej Drbohlav hostem Domu knihy
Prvním hostem Domu knihy v roce 2016 byl 13. ledna Andrej Drbohlav.
Zakázaná hra Inferno
Inferno je poslední díl trilogie zakázaná hra od autorky Upířích deníků L.J.Smith. Brána pekel se pohostinně otevírá a zve ke vstupu.
Blanka Hošková: Zlato(v)lásky
Román Zlato(v)lásky Blanky Hoškové by si měly přečíst především ženy.
Soutěž o 3 knihy Ledové království - Nejkrásnější kolekce příběhů
Konečně vyhlašujeme soutěž o knihy, které potěší hlavně děti. Tři z vás mohou vyhrát krásnou knihu Ledové království - Nejkrásnější kolekce příběhů.
V žáru lásky
V žáru lásky, to je název nového vydání románu Sandry Brown a zároveň pozvánka do městečka v Lousianě, z kterého krásná Schuyler před pár lety utíkala.
Soutěž o 3 e-knihy Mládí
E-kniha Mládí psaná ve formě scénáře může být vaše. Je zábavná, nechybí zde vtip, láska, emoce. Hlavní osou jsou nahořkle vtipné dialogy úspěšných mužů na sklonku života. Pojďte si o tuto e-knihu zasoutěžit!
Amy Tintera: Rebel - Pokračování knihy Reset
Talentovaná americká spisovatelka Amy Tintera si získala srdce svých čtenářů neobyčejným a originálním dystopickým dílem Reset.
Sál smrti
Sál smrti, to je nový „čínský“ román Petera Maye, který nabízí třetí příběh z dalekého Pekingu a zároveň další vyšetřování čínského detektiva Li Yana a americké patoložky Margaret Campbell.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!