RSS
archiv revue
Robert Vano: Každá doba je pro mě tvůrčí
Světoznámého slovenského fotografa Roberta Vana vám nemusíme jistě představovat. Na podzim mu vyšla kniha fotografických vzpomínek Memories, která mapuje jeho tvorbu a je sestavena z více než sto dvaceti snímků. V říjnu proběhla v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz beseda a autogramiáda.
Beseda s Martou Davouze v Domě knihy
V říjnu proběhla beseda s autorkou bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal u čtenářů velký ohlas. Nyní Marta Davouze přichází s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě.
Hradba mlčení trumfne i thrillery od J. Pattersona nebo J. Deavera
V Hradbě mlčení se pořád něco děje a vždycky je to něco jiného, co byste čekali. Pokud vám můžu poradit, tak autorku nepodceňujte a nenechte se ukolébat prvními kapitolami. Bylo by chybou polevit v ostražitosti, protože tady všechno souvisí se vším a i nejmenší detaily jsou významné.
Kavalino vejce je pokračováním Sovího příběhu
Jedna z nejobsazovanějších hereček a hvězda filmu Bezva ženská na krku PETRA HŘEBÍČKOVÁ se stala kmotrou dobrodružné knihy pro děti KAVALINO VEJCE. Společně s autorkou knížky KAMILOU ULČOVOU pokřtily v knihkupectví Knihcentrum nové napínavé dobrodružství z doby Karla IV., které je volným pokračováním bestselleru minulých Vánoc - SOVÍHO PŘÍBĚHU.
Virál - psychologicky propracovaný thriller
Virál je kniha nejen o katastrofálním dopadu virality sociálních sítí při úniku informací na lidskou psychiku, ale i o vyrovnávání se s vlastní identitou, moci jedním činem ublížit mnoha lidem, včetně sebe sama, prozření ve vztazích, experimentech s drogami a alkoholem, cestě k odpoutání se a o lítosti nad vlastním osudem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!