RSS
archiv revue
Antistresové omalovánky pro dospělé
Ještě jste je nevyzkoušeli? To musíte napravit. Antistresové omalovánky pro dospělé vás vrátí do dětství. A nejen to. Stoprocentně se s nimi zbavíte stresu, procvičíte mozek a docílíte pocitu štěstí.
Rychle a vášnivě
Někdy se vám člověk, kterého byste si vedle sebe neuměli ani představit, zadře tak pod kůži, že o něj budete bojovat. Erotický román Rychle a vášnivě je plný sexu, lásky, pochopení i odpuštění…
Recenze e-knihy Kéž je nám odpuštěno
Znáte takové ty americké filmy, kde je celý příběh o tom, jak hlavní hrdina zjistí, že musí svůj život sdílet s někým, koho bytostně nenávidí, jenomže v průběhu filmu se jeho city diametrálně změní a v poslední scéně se náš hlavní hrdina srdceryvně loučí se svým milovaným přítelem, který byl kdysi jeho nepřítelem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!