Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Hedvábník Joanne K. Rowlingové alias Roberta Galbraitha
Už v únoru vyjde druhý případ Cormorana Strika. Že nevíte, o koho se jedná? Tak vám možná říká něco Volání Kukačky. Ano, to je případ první.
Zhubla 50 kilo díky knize. Nevěříte? Zkuste to!
V magazínu proženy.cz vyšel článek, který stojí za přečtení. Je o paní Ireně, která si koupila knihu Antónie Mačingové. Nejen koupila, ale řídila se radami, které v ní našla a začala se správně stravovat.
Ranhojič
Ranhojič (Physician) od Noaha Gordona nás zve na pozoruhodnou a nebezpečnou výpravu za dobrodružstvím, poznáním a novými obzory.
Kostičas
Londýn, blízká budoucnost, život pod neustálou kontrolou. Jasnovidci a telepati jsou shromážďování v Toweru, odkud jednou za deset let odejde transport. Jednou za deset let nastává Kostičas...
Nocí zlomená
Nocí zlomená Patricie Briggs je osmá kniha série o Mercy Thompsonové.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!