RSS
archiv revue
Hana Marie Körnerová: Nevěsta ze zámoří
Život jí vzal vše – válka manžela, nemoc malého synka. Mladou vdovu Julii Krásovou ve své rodné zemi již nic nedrží...
Emma Straubová: Dovolenkáři
Jet na dovolenou s rodinou a přáteli může být pořádně nebezpečné, hlavně pokud mezi sebou máte nějaké nevyřešené záležitosti a tajemství....
Soutěž o tři e-knihy Let autorky R. K. Lilley
UKONČENO - Americká spisovatelka R. K. Lilley žijící v Texasu, je aktivní ženou, matkou dvou synů a bývalou letuškou první třídy. Napsala erotický román Let vyprávějící příběh o letušce Biance, které se po setkání s pasažérem Jamesem obrátil život vzhůru nohama.
E-novinky říjen
Ani v říjnu nezůstali nakladatelé pozadu a do prodeje uvedli řadu zajímavých titulů. Opět jsem si dala za úkol vybrat pro vás několik e-novinek.
Dračí posel Serafína se vydává na cestu.
Vítejte zpátky v Goreddu. V království, kde sdílejí zem, život i neklid a velmi křehkou rovnováhu lidé a draci. V této zemi je vše jasné dané, buď jsi člověk nebo drak. Tedy bylo, než se objevila Serafína.
Recenze na druhou knihu Aleny Thomas Děláme si to doma sami 2
Děláme si to doma sami 2 navazuje na úspěšnou a oceňovanou příručku Děláme si to doma sami, ve které jsme se mohli nechat inspirovat těmi nejlepšími přírodními recepty na kosmetické, drogistické a lékařské produkty, které si dokážeme vyrobit svépomocí a těšit se z jejich funkčnosti.
To nejlepší ve vaší knihovně - bloggerka Scribbler
Požádala jsem blogery, kteří pro nás píší recenze, aby vybrali ze svých dobře zásobených knihoven pět nejlepších a nejoblíbenějších titulů.
Soutěž o tři boxy trilogie Vetřelec
UKONČENO - Všechny tři díly sci-fi hororu Vetřelec v dárkovém boxu vydává 26. 10. 2015 nakladatelství Baronet a vy již nyní o něj můžete s námi soutěžit! Vyhrajte a prožijte se statečnou Ellen Ripleyovou její neskutečný boj se záhadnými tvory ...
Soutěž o tři e-knihy Nanejvýš čtyři hodiny spánku
UKONČENO - Každodenní honičku zná snad každá zaměstnaná žena. O to větší, pokud jsou už i děti. Nanejvýš čtyři hodiny spánku, aneb Mateřství po francouzsku, je romantická komedie, kterou napsala Marléne Schiappa...
Vlk - thriller, z kterého mrazí...
Malá holčička se zatoulala svým rodičům až do lesa. Tam si povídá s medvídkem a trhá kytky. Pak k ní přiběhne vlk. Vlastně je to pes. Ten má na obojku žádost o pomoc. A tady podobnost s příběhem Červené karkulky a zlého vlka končí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!